GITAARLES

Ik ben altijd op zoek naar leerlingen van 18 jaar en ouder. Pop, jazz, latin en beginnend klassiek, elektrisch of akoestisch. Notenlezen of op het gehoor, alles mag, alles kan. Altijd al eens gitaar willen spelen of gewoon een oude hobby nieuw leven inblazen, je bent van harte welkom. Ik doe bij voorkeur huisbezoeken maar uiteraard kun je ook de lessen volgen in mijn studio te Overberg (Veenendaal). 

Mijn filosofie is simpel, je hoeft helemaal niet goed te zijn in iets om er onmetelijk veel plezier uit te halen. 

Herman Onnen is een jonge 50er met veel live kilometers op de teller. Een echte bandman, houdt enorm van liedjes tot op 't bot uitzoeken, slag, solo en tokkelgitaar. Enkele voorbeeld gitaristen van mij zijn John Mayer, James Taylor, Pat Metheny en natuurlijk Carlos Santana en Gary Moore e.v.a. 
Vroeger nog geruime tijd lesgegeven op 't Rotterdams conservatorium dus ook de 'serieuze' kant is vertegenwoordigd in mijn lespraktijk.

Ik hoop je te gaan horen!