VIDEO PRODUCTIES

Video's zijn de standaard geworden in de presentatie van bands. De CD is vaak de eerste stap. Mensen willen weten hoe het eruit ziet op een 'live' podium, luisteren met de ogen is de nieuwe standaard. Naast uitbreiding in deze logische richting maakt Studio Boslust ook bedrijfspresentaties en live registraties van b.v symposia, opera en theater-producties.

Studio Boslust beschikt over 4, op afstand bedienbare, 4K HD camera's waardoor multicam opnames door 1 persoon prima zijn te verrichten. Uiteraard gaat dit alles gepaard met een prima geluidsopname. Hierdoor zijn de kosten goed in de hand te houden. Neem contact op voor een passende offerte.

AUDIO PRODUCTIES

De geluidsopnames kunnen plaatsvinden in Studio Boslust zelf. Ik beschik tevens over een mobiele opnameset waarmee tot 24 kanalen op iedere lokatie kan worden opgenomen. Klassiek of pop, jazz en bigbands, alles is mogelijk. Ook stemopnames voor voice over producties e.d. worden hier gedaan.

Door de jaren heen heeft Studio Boslust zich met name gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die een muzikaal ID, vaak nog in een pril midi stadium, op CD willen vastleggen. Dit zijn vaak wat langlopende projecten (1 - 3 jaar) waarbij vaak ook mee wordt gedacht met arrangeren, productie en compositie.  Op deze manier zijn diverse CD's tot stand gekomen van o.a. hermanherman, Jeroen van Helsdingen (EGO), Joris Gilberts, de nieuwe Regentesse school Utrecht, Ton Weijers (Gentle Agreement), Florine Jansen en recent nog met Esther van Kommer. 

 WORDPRESS WEBSITES

 

Naast jouw CD en youtube presentaties behoort de ouderwetse website nog steeds tot een absolute must have. Studio Boslust maakt websites op basis van het wordpress platform. Dit is een eenvoudige manier van websites maken. Bovendien, na een afsluitende gratis korte en krachtge wordpress cursus kan kan de klant gewoon zelf zijn onderhoud doen. Sterker nog, de klant kan vanaf dat moment vervolgens zijn eigen websites maken.